Stressforløb 2

Stressforløb 2 – for dig som har oplevet stress gennem længere tid, og oplever at du ikke længere selv kan komme videre.

Er du nået til en erkendelse af, at din nuværende tilstand har indflydelse på dig selv og dine omgivelser, eks. i form af ændret tilgang til:

Din grundlæggende følelse af tryghed i verden.

Din frygt for, om du igen kan blive ”normal”..

Din frygt for at have mistet din hukommelse og evne til koncentration

Dit humør.

Dit selvværd.

Din faglige stolthed.

Familien.

Din træthed

Dit sexliv

Din økonomi

Få hjælp gennem længerevarende terapeutisk forløb, hvor vi mødes 8-10 gange, i løbet af de 6 måneder.

Alle forløb tilrettelægges ud fra dine behov, og en løbende vurdering af din udvikling.

Du synes måske at 6 måneder er længe at gå i behandling for din stress.

Jeg oplever dog alt for ofte, at en kort indsats giver stor risiko for tilbagefald, med risiko for en forværring af situationen.

Man kan sige, at lige så længe du har oplevet symptomer på stress, lige så længe tager det din krop og sind at komme i balance igen.

Nogen gange længere tid.
Derfor har jeg lavet et 6 måneders forløb, for at sikre, at din vej tilbage til et liv uden stress, bliver så ”bred” som muligt, således der er plads til at livet sker.

Alle samtaler foregår i min klink.
Jeg arbejder pt. på en sikke skype forbindelse, således samtalerne kan foregå fra dit hjem.

Vi vil, gennem samtalerne, finde og arbejde dybere ned i årsagerne til din stress, for at skabe mulighed for, fremadrettet, at forebygge at du mister hele dig, hvis du oplever at miste fodfæste.

Jeg vil fungere som dit spejl, din detektiv, der med nysgerrighed og vedholdenhed, åbner for nye indsigter, der medvirker til at forstå dig selv, i et bredere perspektiv.

Jeg møder dig, lige præcis dér, hvor du er. Skaber et rum med ro, tryghed og tillid, så der kan åbnes op ind til denne viden.

Udover samtalerne, vil du modtage 3 forskellige guides i løbet af de 6 måneder, alle tilrettelagt individuelt til dig. Jeg mailer den første, efter 1. samtale, den anden efter 5. samtale og den sidste efter de 6 måneder er gået.

De skal fungere som støttende og løftende inputs, som skal medvirke til, at du mærker at du ikke er alene i din proces, mod et mindre stressende liv.

Det er vigtigt at du oplever at have støtten i hele processen, da det at føle sig alene, kan forværre din situation.

Du får adgang til lydfiler, med meditationer som skal understøtte din proces, og styrke dig i din hverdag.

Du lærer og forstår, hvorledes Mindfulness kan være yderst virksomt for dig.
Forskning viser, at Mindfulness virker, når det handler om stress.

Mindfulness handler om at komme til stede i nuet.
Når du er stresset, er du ikke til stede i nuet.
Dette kan jeg lære dig, gennem arbejdet med Mindfulness.

At blive mere bevidst i din dagligdag, ved at lære og blive mere Mindful, giver en nye muligheder i din dagligdag, som medvirker til at forebygge at du lever dit liv på automatpilot.

Der er mulighed for, at du kan medtage din partner til én eller flere af samtalerne, da det er min erfaring, at det kan være ekstremt svært at stå ved siden af en stressramt. Din partner/nærmeste kan have brug for støttende retningslinjer, for at sikre at I kommer godt igennem forløbet.

Hvis du er sygemeldt, kan der være mulighed for, at jeg tager kontakt til din arbejdsgiver, for at skabe mulighed for en tilbagevenden, på bedst mulige vilkår, således du kan fortsætte dit arbejdsliv.

Stress rammer bredt, og da det ”smitter”, rammes både nære relationer og arbejdspladsen, og kan have brug for indsigt, for at forebygge og sørge for, at alle ”lander” oprejst.

Efter 8 måneder vil der være en opfølgende samtale, enten via fremmøde i min klinik eller via telefon, for at sikre at du er på rette vej.

Pris for hele forløbet, inklusiv materialer: kr. 8.495,-

Flere har fået deres arbejdsgiver til at betale for forløbet eller brugt deres sundhedssikring.

Kontakt mig

Tøv ikke med at kontakte mig. Skriv her, så finder vi en tid hurtigst muligt

+45 2096 0131

Lille Borgergade 13A 9400 Nørresundby

at@at-coach.dk