Referencer

“Annette hjalp mig med at indse at noget i min fortid ikke var hele min historie og definitionen på mig, men en del af mig og det vil det altid være. Hun hjalp mig med at accepterer, at alt ikke er perfekt og kan kontrolleres, men at man nogle gange må godkende at tingene er som de er. Hun har hjulpet mig med at accepterer mig selv som den jeg er”
Vh Emma – studerende

Efter et længere forløb hos Annette, har jeg oplevet en helt anden form for overskud. Jeg har langt nemmere ved at føre en samtale, da hun ikke forsøger at finde løsninger, men i stedet prøver at vejlede mig. Det er rart at snakke med en jeg kan være hundrede procent ærlig overfor. Annette har hjulpet mig igennem en meget svær periode, og jeg har lært at tage mig selv mere alvorligt.
Helena – gymnasieelev

Jeg har været ramt af stress med udbrændthed og har i min lange proces tilbage mod et normalt og velfungerende liv og arbejdsmarkedet haft stor gavn af Annettes kompetencer.

Jeg har været IT-supporter og havde i lang tid været under meget stort pres. Jeg havde en lang periode hvor psykiske symptomer langsomt og dermed ”ubemærket” blev værre, inden min krop til sidst sagde fra og jeg blev nødt til at blive sygemeldt.

Jeg har været en del af en stressgruppe på 7 personer med Annette som stresskonsulent. Annette har med hendes faglighed og indblik indenfor stresshåndtering hjulpet mig godt på vej gennem en del af mit stress. Hun fik mig til at se indad ved at stille de rigtige spørgsmål i gruppen. Det var temmelig hårdt i starten af forløbet, men Annette forstår at få alle med og holde os på sporet. Efter hver gang var der nye gode input og det var meget positivt at mærke undervejs, at jeg langsomt fik det bedre. Annette er rigtig god til at finde den røde tråd, hun er altid frisk og positiv med en konstruktiv indgangsvinkel og hun er ikke bange for at bruge sig selv som eksempel.

Annette ved hvad stress handler om og øser gerne ud af sin erfaring. Hun er knivskarp og har gjort en forskel for mig! Jeg kan klart anbefale Annette til alle som er ramt af stress!

Vi burde have flere som Annette så os der har været ramt af stress hurtigere kan få det bedre såvel i forhold til vores private liv, som at blive klar til arbejdsmarkedet igen

Husk stress kan ramme alle – specielt dem ingen regner med bliver ramt – det ramte mig!!
Michael, IT-supporter

Jeg var ikke i tvivl om, at jeg ønskede Annette som min mentor. Hun har en smittende gejst og glæde, det være sig om det er til undervisning, coaching eller stressgruppe. Hun vil altid have en særlig plads i mit hjerte, der hvor det så mørkest ud lærte hun mig nye måder at tackle livet. I dag er jeg tilbage i arbejde og fuld af energi
Heidi, projektleder

Tak for god support – jeg bliver altid glad når jeg møder en ildsjæl
Charlotte – psykolog

“At mærke, at man er ked af det, er ikke så svært at forstå. Men at forstå hvorfor man føler, det man gør og hvordan man kommer det til livs, dét er den svære process. Annette gjorde mit forløb lettere. Hun sætter fokus på stort og småt, for ingen problemer er for små. Følelserne kommer i spil, det er hårdt, men Annette hjælper og guider dig til at få det bedre.”
Dicte – studerende

At være ramt af  langvarige stress – og belastningssymptomer, som i mit tilfælde , blandt meget, gav sig udslag i social tilbagetrukkethed og en udpræget forsigtighed med at være i ”fællesskaber”- er en ensom tilværelse, hvor man stille ”græder indad”.

Via flere kanaler, men i høj grad  af de rammesatte seancer med Anette, lykkedes det mig at turde træde ind i dialogen og den fællesmenneskelige arena igen. Det gælder både i forhold til undervisning og gruppesamtalerne.

Anette  bevæger sig kunstnerisk, indfølende, kreativt og med sin helt egen personlige og ærlige stil rundt i det felt, der omhandler ”hjælperrollen”. Hun griber kærligt konfronterende den enkelte. Og kombinerer den enkeltes erfaringer med livets vilkår og mangfoldighed – uden sentimentalitet, men med respekt og rummelighed.  Humoren er der. Og håbet. Og realismen…

Det var ret afgørende for mig at møde et menneske, der gjorde en stor forskel i mit helingsforløb. Og jeg kan næsten stadig mærke det øjeblik, hvor jeg ”overgav” mig. Genfandt noget tillid. Som sidegevinst fik jeg også noget inspiration med mig til min egen faglige profil… Jeg trækker stadig på det” tankegods”, jeg fik med mig, når det sander til og virkeligheden i glimt viser sit til tider plumrede fjæs.. Tak for det.
Birgitte, Pædagog

Jeg vil takke Annette for al hendes hjælp. Vores coachende samtaler har hjulpet mig utrolig meget. Jeg har sat stor pris på hendes ærlighed og oprigtighed. Jeg vil aldrig glemme hendes indsats, og kan mærke at der nu er lys forude.

Stine, sosu-assistent

Jeg havde aldrig troet at jeg ville ende med at komme til at savne min mentor, men det vil jeg. Du har været en fantastisk hjælp, Annette, Tak.
Susanne, tjener

Det har været en utrolig rejse jeg har været på sammen med min coach. Hun har med omsorg givet mig de skub der har bragt mig videre, efter jeg havde mistet overblikket i mit liv. Jeg tænker tit på Annette når jeg tvivler på mig selv, og så forsøger jeg at vende min tvivl til et “jo, selvfølgelig kan jeg da det”. Nogle dage er det nemmere end andre, men Annette vil altid blive ved med at poppe op i mine tanker som den, der hjælper mig med at bokse forhindringerne af vejen, en skøn gave, og tak for den.
Lone, Personalekonsulent

Annette er en super dejlig person, der med sin nysgerrighed, omsorg og positivitet har hjulpet mig tilbage på rette spor. Jeg ved nu hvor jeg vil hen og hvordan jeg kommer der
Johanne, Studerende

Jeg var langt nede, kunne ikke se at der fandtes andre veje, og kunne i hvert fald ikke gå ud af dem. Jeg deltog i Annettes undervisning og efterfølgende i et længere coachende forløb, og langsom fik hun mig til at se nye veje og ikke mindst mere positivt på tingene og livet – hun er et utroligt positivt menneske med meget på hjertet, lige hvad jeg havde brug for
Lene, Isenkræmmer

I Januar 2013 blev jeg sygemeldt med stress og svært depression. Jeg er mor til tre dejlige børn og på det tidspunkt havde jeg en ledende rolle, som maler.

Jeg mødte Annette første gang en eftermiddag, hvor jeg skulle deltage i noget undervisning om almen stress og hun sluttede dagen med og fortælle, at hun ugen efter ville starte en lukket gruppe med stress ramte, som mig selv. Det valgte jeg og give en chance, da jeg fandt hendes undervisning meget interessant og hendes viden var jo fascinerende. Jeg husker det var enormt grænseoverskridende for mig og sætte mig blandt helt fremmede mennesker og fortælle dem om min situation, men samtidig gik jeg hjem, med en følelse af glæde fordi jeg havde følt mig forstået og konstateret, at jeg bestemt ikke var ene om, at kæmpe med nogle store krav i livet.

Den dag vi skulle afslutte forløbet kunne jeg ikke gøre andet end, at fortælle Annette, hvor meget hun havde rørt i mig. Aldrig har jeg mødt et menneske, der formår at rumme så meget. Hun møder en på et menneskeligt niveau og man føler, at her er et menneske som er klar til, at løbe en maraton eller ti for og sammen med en. Hun formår og tage tingene for det de mange gange er, men får tingene sat i perspektiv og giver en mulighed for, at se det fra andre synsvinkler.

Annette får ikke ens problemer og problematikker til at forsvinde, men hun giver en mulighed for at få de værktøjer, der mange gange skal til, for at få ryddet op i livet og lagt tingene på de rigtige “hylder”. Annette har fået en hel speciel plads i mit liv og jeg husker ofte mig selv på, at fokuserer på nuet.
Mette, Maler

 

 

 

 

 

 

coach        mentor        socialraadgiver

DeepakChopra