Terapi

At arbejde med sig selv kræver stort mod og engagement, og ikke mindst en lyst til at forstå og forandre hvad der sker, når livet pludselig byder på uventede og måske ubehagelige overraskelser, der vælter hele vores hidtidige livssyn.

Sygdomskriv stress
Skilsmisse
Når vores børn mistrives
Mobning
Mister jobbet
Dødsfald
Stress

Listen er lang over de begivenheder vi ikke selv kontrollerer – og ind imellem oplever vi at miste fodfæstet – fordi ikke lige kan fremtrylle en løsning på vores problem

Jeg  arbejder oplevelsesorienteret terapeutisk med udgangspunkt i en  eksistentiel humanistisk tankegang.

Det er et almenmenneskeligt vilkår at være afhængig af hjælp for at kunne overleve. Vi fødes – fuldstændig afhængig af vores forældres evne til at tage vare på, ikke kun vores fysiske behov men i lige så høj grad vores mentale og følelsesmæssige behov.

Her ligges også grundstenen til vores senere tilgang til, hvordan vores beredskab er, til at tackle de forskellige livsvilkår vi udsættes for.

Gennem mange års egen udvikling, egen terapi og uddannelser, er mit fagpersonlige fundament skabt af indsigter – livserfaringer og evnen til at forene disse, til en tilgang til andre mennesker, hvor relationen altid vil være en forudsætning for, at kunne facillitere den indsigt hos et andet menneske der skaber nye udsyn og muligheder og sætter mennesket fri i lyset af sin egen indre styrke.