Er jeg god nok?

Stiller du nogensinde dig selv det spørgsmål – Er jeg god nok ??????

Og bliver du nogen gange eller altid i tvivl om svaret, så er dagens tekst måske en øjenåbner for, at du ikke er alene

 

 

Jeg har ofte stillet mig selv det selvsamme spørgsmål gennem årene, og sjovt nok er svaret altid forskelligt.

Nogle gange er jeg ikke i tvivl, selvfølgelig er jeg god nok

Men andre gange føler jeg mig total flad og værdiløs.

Hvad er det egentlig der sker når vi mennesker oplever os selv så forskelligt.

Min måde at være i verden, er en afspejling af det jeg fik med fra min opvækst og dermed det jeg tog med ind i voksenlivet. Så for mig har en stor del af livet handlet om at være dygtig, at blive til noget og dermed få anerkendelse for det jeg blev god til, snarere end at have følelsen af at være værdifuld fordi jeg var mig

Så for mig har livet i mange år handlet om at dygtiggøre mig, fylde på og hele tiden få øje på nye veje, hvor jeg også lige skulle omkring, for at være helt sikker på, at jeg havde den nødvendige viden. Intet af dette har været spildt, det er god viden og dejligt at have så store indsigter

Men det har hele tiden handlet om at fylde på HOVEDET

En dag opdagede jeg, at uanset hvor meget mit hoved vidste, var det ikke klogt nok til at forhindre, at jeg nygravid, kørte 12 kilometer i bil, for at ende med at ridse bilen fra for til bag, uden at vide at jeg havde kørt i bilen.
JEG VAR BLEVET SÅ STRESSET AT JEG HAVDE MISTET MIG SELV

Her var der et område af livet, hvor al mental klogskab giver tabt, og sanser og følelser tager over, støjer og larmer i sindet, for at gøre opmærksom på, at noget er galt, at KROP OG SJÆL ikke blot er os givet, til at bære på et klogt hoved.

At finde den sande værdi i mig selv, er for mig en livslang rejse, der hele tiden forandrer sig, da jeg forandrer mig

Min vej til helbredelse og forebyggelse fandt jeg gennem løbende arbejde med mig selv. Finde modet til at kigge ind og herfra tage afsæt til nye veje Og da jeg fandt vejen til en mere meditativ tilgang skete der påny store forandringer. Nye og livsfulde veje åbner sig for mig hver dag. Veje der samler og giver mening.

 

GirlOnWaterWithSunset1

Jeg vil derfor gerne invitere dig indenfor i mit udviklingsunivers, hvor du på min blog får små fif til hvordan du selv kan tage mere styring i dit liv og finde vejen til større tilfredshed med dig selv, til gavn for både dig selv og dine kære

 

 

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og følg med på min fb-side, hvor du også er velkommen til at stille mig spørgsmål.

coach        mentor        socialraadgiver

DeepakChopra